B&B FORTUNA

Onze B&B staat voor rust, ruimte en luxe in de Randstad.

- Annemiek & Co, Gastvrouw & Gastheer

Jarenlang heeft eigenaresse Annemiek den Boer gewerkt als manager in de zorg, welzijn en kinderopvang. Omdat alle kinderen het huis uit zijn en het huis groot genoeg is, ontstond het plan om een gastenverblijf te realiseren. Zo werd B&B Fortuna gestart. Annemiek staat garant voor een gezellige, gezonde en gemoedelijke overnachtingsplek in de fraaie Barendrechtse Oranjewijk. Betaalbaar comfort en persoonlijke aandacht is wat je bij haar kunt verwachten. De B&B is zo uitgerust en ingericht dat deze zeer geschikt is voor een langer verblijf voor zowel 1 of 2 personen.

Naast de B&B Fortuna is Annemiek nog werkzaam als kunstenares (schilderen en tekenen). Al jaren is zij actief met portretschilderen. Regelmatig verzorgt ze schilderworkshops en tekenlessen zowel in het eigen atelier aan huis als op locatie. Op de eerste verdieping van de riante woning heeft zij een atelierruimte, die ze ook kan inrichten voor tekenlessen.

Bekijk ook de website van Een Portret & Meer


Gastvrouw en Gastheer

Staff

Annemiek Den Boer

Eigenaresse / gastvrouw

Annemiek informeert u graag over de mogelijkheden die de B&B en de omgeving u te bieden heeft.


Staff

Co Van Hengel

Gastheer

Echtgenoot Co is werkzaam bij de overheid, maar helpt ook een handje, als het nodig is. Hij is vriendelijk en behulpzaam.


Een Portret & Meer

Bekijk de website van Een Portret & Meer voor meer informatie.