Gastenboek

Fantastische bed en breakfast

Ik heb er voor langere tijd gelogeerd en me vanaf het eerste moment thuis gevoeld. Geweldig ontvangen, gezellig kamer met tv en internet, goed uitgeruste keuken en een mooie schone badkamer. Trein en supermarkt zijn op loopafstand. Echt een aanrader!

- Marije


Great Place for long and short stays

My 3-month stay in B&B Fortuna was excellent in all aspects. It was an extremely comfortable, spacious, well-equipped and beautifully maintained room in a very pleasant location. 2-minute walk to supermarket; and only 3 train stations to Rotterdam center. Annemik and Co were always very friendly and helpful. They helped me for anything i needed. I strongly recommend BenB Fortuna/BArendrecht to anyone that looks for a cosy place to stay.

- Roza Sarı


Nette B&B

Vanwege een uitgelopen zakenmeeting en storingen in het treinnetwerk gestrand in Rotterdam. Op internet deze bed and breakfast tegengekomen en na een kort telefoontje was een overnachting geregeld. Goede accommodatie en top geregeld, dankjewel!

- Jacco de Gelder, Nijmegen


Longstay Expat

I had a very warm welcome by Annemiek. I worked in Rotterdam for three months and Fortuna was a great place to stay.

- Lisa, Southhampton


Dankjewel Annemiek en Co

Ik heb samen met mijn dochter genoten van het weekend. Met de trein snel in Rotterdam voor een dagje ongehinderd shoppen en van de gastvrouw een leuke en leerzame schildercursus gehad. Kers op de taart was het ontbijt beide ochtenden, met aandacht en zorg bereid. We hebben een super moeder-dochter weekend gehad!

- Marij Dijkman, Den Bosch