Activiteiten

Tijdens uw verblijf bij B&B Fortuna kunt u tal van activiteiten ondernemen, en daar hoeft u de deur niet eens voor uit. Tot rust komen temidden van al het groen bij B&B Fortuna prikkelt de creativiteit. U kunt daarom tijdens uw verblijf ook gebruik maken van de aanwezige professionele teken- en schildermogelijkheden. Eigenaresse Annemiek heeft naast de B&B nog een eigen bedrijf, Een Portret & Meer. Ze schildert en wil graag voor u een workshop verzorgen.

Bekijk ook de website van Een Portret & Meer

Er is genoeg te beleven in de omgeving van B&B Fortuna. De locatie van de Bed & Breakfast is ideaal ten opzichte van station Barendrecht. In korte tijd bevindt u zich in (grote) steden als Rotterdam, Den Haag en Dordrecht. Ook Barendrecht zelf biedt genoeg ontspanning en culturele bezigheden voor alle leeftijden.


Rotterdam

Rotterdam is een jonge, dynamische wereldstad met een onstuimig kloppend hart. Een stad die zichzelf in hoog tempo blijft vernieuwen. Bij elk bezoek is de toch al imposante skyline weer uitgebreid en word je verrast door een nieuw cultureel of sportief evenement.

Markthal Rotterdam - 15 minuten met de trein

Dordrecht

De historische binnenstad ligt verscholen tussen machtige rivieren. In de ruim 1000 monumenten die Dordrecht telt, is het rijke verleden goed terug te vinden, vooral in het historisch havengebied.

De grootste groene trekpleister is het Nationaal Park De Biesbosch waarvan een groot deel ligt op Dordts grondgebied: de Hollandse Biesbosch. Nabij Dordrecht bevindt zich Werelderfgoed Kinderdijk, vanaf het centrum van Dordrecht met de Waterbus prima te bereiken.

Barendrecht

Barendrecht is een middelgrote gemeente tussen Rotterdam en Dordrecht in met alle voorzieningen van de grote stad om de hoek. In het oude centrum zijn gezellige restaurantjes en winkels te vinden. Aan de rivier de Oude Maas is het goed toeven. De Carnisse Grienden zijn uniek en je kan er heerlijk wandelen en fietsen.

Den Haag &Scheveningen

Den Haag is één van de meest bijzondere steden van Nederland. Niet alleen omdat hier onze regering is gevestigd, maar ook door de vele monumenten, historische buurten en ligging nabij de kust. Den Haag staat ook bekend als ‘Koninklijke stad aan de zee’ en wordt de residentiestad genoemd, door de vele leden van het Koninklijk Huis, die woonachtig zijn in het chique Den Haag. Aan het Plein en de Grote Markt liggen volop gezellige horecagelegenheden, waar het alle dagen van de week bruist. Het winkelaanbod is even zo gevarieerd als de stad zelf; u vindt er alles van luxe warenhuizen en bekende wereldmerken tot en met gezellige straten vol boetiekjes en snuisterijenwinkels. Daarnaast biedt Den Haag veel kunst en cultuur van wereldniveau. Tot slot bewijst Den Haag dat een moderne skyline en een historische binnenstad goed met elkaar samen kunnen gaan. Een verwennerij is het strand van Scheveningen, de bekendste badplaats aan de Nederlandse kust, waar je in de zomer kunt zonnebaden en in de winter kan uitwaaien. Met attracties als Madurodam en het Omniversum is Den Haag ook voor het jonge publiek een feest. Echt, u bent niet klaar met Holland voor u Den Haag heeft gezien!


Locatie