B&B Fortuna in Barendrecht, rust in de Randstad

B&B Fortuna biedt u de rust van Barendrecht, op vijftien minuten reisafstand van het bruisende centrum van Rotterdam en Dordrecht. De luxe accommodatie in de sfeervolle Oranjewijk is geschikt voor kortdurend én langdurend verblijf en bevat een eigen badkamer, slaapkamer en keuken.

Accommodatie

Onze B&B telt één tweepersoons gastenkamer. In een moderne woning op de begane grond beschikt u over een eigen ingang. De accommodatie biedt een eigen luxe badkamer met douche en toilet. In de keuken bevinden zich een koelkast, waterkoker, magnetron en kookplaat. En in het slaapgedeelte vindt u een groot tweepersoonsbed en een televisie.

U kunt gebruik maken van uw eigen parkeerplaats voor de deur, er is een gratis WIFI-verbinding en u kunt vertoeven in de besloten, ruime achtertuin. 's Morgens serveren we u desgewenst een ontbijt

In de B&B bevindt zich een koelkast, magnetron en kookstel, zodat u goed uw ontbijt en avondeten zelf kunt verzorgen. Een supermarkt bevindt zich op honderd meter vanaf de B&B Fortuna waardoor boodschappen doen geen probleem is.

Wenst u toch een ontbijt, dan wordt dit verzorgd op een afgesproken tijd. Desgewenst wordt het ontbijt de avond ervoor klaar gemaakt en in de koelkast gezet, zodat de gasten zelf het tijdstip kunnen bepalen.

Het ontbijt bestaat uit divers brood, met kaas en vleeswaren, beschuit, toast en zoetwaren geserveerd met verse koffie of thee, sinaasappelsap en desgewenst een gekookt ei. Op loopafstand bevindt zich een stomerij die kleding voor u kan stomen en/of wassen.

Omgeving

De winkels aan de Gouwe, het winkelcentrum van Barendrecht en het NS-station bevinden zich op loopafstand van B&B Fortuna. Binnen vijftien minuten reist u met de trein naar het Centrum van Rotterdam en Dordrecht. Op onze activiteitenpagina vindt u een overzicht van een aantal recreatiemogelijkheden in de omgeving en kunt u inspiratie op doen voor activiteiten.


Foto's


Locatie